Andrea Domingo untuk Kekal Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif PAGCOR
Toto

Andrea Domingo untuk Kekal Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif PAGCOR

Presiden Filipina Hongkong Prize Marcos Jr yang dikenali dengan nama panggilannya “Bongbong” telah mengumumkan bahawa negara itu tidak merancang live data hk penggantian segera ketua pengawal selia permainan. Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif PAGCOR Andrea Domingo akan kekal dalam jawatan itu dan tidak akan digantikan oleh George Erwin Garcia, seorang peguam yang namanya diapungkan di media sosial sebagai kemungkinan pengganti Domingo.

Khabar angin ditolak oleh Presiden Baru
Di bawah Domingo, pengawal selia telah dapat meningkatkan pungutan cukai keseluruhan, menyelesaikan pertikaian lesen dan mengemudi industri ke arah cara yang lebih digital dan mesra inovasi dalam menjalankan perniagaan di Togel Sydney Filipina. Di sebalik kemelut e-sabong, pengawal selia kebanyakannya berkembang maju, mengutip satu sen cukai yang besar untuk tabung dan memastikan pengguna dilindungi.

Nama Garcia mula disebut apabila beliau dilantik sebagai Pesuruhjaya Suruhanjaya Pilihan Raya pada Mac oleh bekas presiden Rodrigo Duterte. Laporan media sosial dan khabar angin mencadangkan bahawa Garcia adalah barisan seterusnya untuk menggantikan Domingo, sesuatu yang lelaki itu telah diberitahu oleh presiden baharu itu sendiri.

Bagaimanapun, setiausaha akhbar Beatrix Rose Cruz-Angeles mengeluarkan kenyataan pada hari Jumaat, menolak khabar angin itu dan mengesahkan bahawa Garcia tidak akan mengambil alih jawatan itu dan tiada pertukaran atau pelantikan sedemikian telah dibuat. Domingo telah menerajui pengawal selia SGP Result perjudian sejak Mei 2016 dan dia sangat dihormati dalam industri dan telah dapat meningkatkan kutipan cukai dan mula memerangi perjudian haram.

PAGCOR dalam Beberapa Bulan Terakhir
PAGCOR telah menunjukkan prestasi yang baik sejak beberapa bulan lalu. Ia berjaya mengutip rekod keuntungan dalam tempoh enam bulan lalu dan berkemungkinan besar akan terus memperkukuh kutipan cukainya. POGO juga telah menyerah kepada tuntutan untuk membayar yuran tertunggak mereka , dengan satu pertiga daripada semua jumlah terhutang.

Sementara itu, pengawal selia telah melabur dalam tempat perlindungan dan projek komuniti lain sambil membantu industri menavigasi landskap yang mencabar.